KVKK Açık Rıza Onay Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE YÖNELİK

AÇIK RIZA ONAY METNİ

6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ve “Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik” gereğince, tarafıma şirket bünyesinde ilgili yasal düzenlemeler ve bu çerçevede sahip olduğum haklar açısından eğitim verilmiş olup, eğitim sonrası tarafıma teslim edilen aydınlatma metnini okudum, inceledim. İlgili Yasalar kapsamında “FORM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” ne tarafımca sözlü/ yazılı ve/veya elektronik ortamda verilen, kimliğimi belirleyen veya belirlemeye yarayanlar da dahil olmak üzere gerekli kişisel verilerimin, özel nitelikli kişisel verilerimin, sağlık verilerimin “FORM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ”tarafından işlenmesine, yapılan iş gereğince hizmetin verilebilmesi ve bu hizmetlerin planlaması amacıyla, ilgili mevzuatlar kapsamında paylaşımın gerekli olduğu diğer kişi ve kuruluşlar ile paylaşılmasına; kişisel veriler, özel nitelikli kişisel veriler, sağlık verilerimin 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanununda” ve “Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik” te tanımlanan kapsamda aşağıda detayları verilen kişisel ve özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine muvafakat ediyorum.

  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen, kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu veriler;

Ad- soyad, T.C. Kimlik numarası, uyruk bilgisi, anne adı – baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, cinsiyet gibi bilgileri içeren ehliyet, nüfus cüzdanı ve pasaport gibi belgeler, Adli Sicil Kaydı, Diploma Örneği, Gerekli durumlarda Engelli belgesi, Askerlik Durum belgesi, Sağlık raporu, kan Grubu kartı, Biometrik veri, evli olduğu takdirde evlilik belgesi ile vergi numarası, SGK numarası, kredi kart bilgileri, banka hesap bilgileri, imza bilgileri, taşıt plakası, eş ve çocukların adı, soyadı, TC kimlik numarası, acil durumlarda ulaşılması talep edilen yakına ait ad, soyad, telefon numarası vb. bilgiler,

  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; İletişim bilgilerinin bulunduğu veriler; Telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler,
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen pazarlama verileri içeren alışveriş geçmişi bilgileri, Anket, Çerez kayıtları, Kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler v.b.
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Güvenlik ve iş akışı amacı ile Kayıt tutma sureti ile edinilen veriler;

Fiziksel mekâna girişte, fiziksel mekânın içerisinde kalış sırasında alınan kartlı veya kartsız geçiş sistemi kayıtları ve belgelere ilişkin kişisel veriler; kamera kayıtları ve güvenlik noktasında alınan kayıtlar, şirket aracı kullanımı halinde araç takip sistemi kayıtları, şirket içi bilgisayar kullanımına bağlı erişim logları,

  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; “FORM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” ye yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikâyetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin kişisel veriler,

FORM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ” tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında ayrıca web sitesinde bulunan, basılı & elektronik ortamda sunulan veya sms (kısa mesaj) ile iletişim numarası olarak beyan ettiğim gsm numarasına şahsım için gönderilen Aydınlatma Metnini ve haklarımı okudum ve bu kapsamda yukarıda da izah edildiği şekilde kişisel verilerimin “kaydedilmesine, depolanmasına, muhafaza edilmesine, yeniden düzenlenmesine, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılmasına ve KVKK'nın öngördüğü şartlarda, yurtiçi veya yurtdışı üçüncü kişilere aktarılmasına, devredilmesine, sınıflandırılmasına ve KVKK'da sayılan sair şekillerde işlenebilmesine özgür iradem ile KABUL EDİYORUM.